skip to Main Content
Hacking For Fun

Hacking for fun

PersonalProgrammer (http://personalprogrammer.mk/) ви нуди одлична можност за дружење, средба и соработка со најдобрите хакери од целиот свет! Бидете дел од холандскиот семинар за програмери, каде што ќе имате единствена можност во живо, на сцена да хакирате web site. За најдобрите следува вработување во Холандија!

Повеќе информации за настанот на palchevskam@gmail.com
Бидете помеѓу најдобрите 🙂

Kristina I. Kapsarova

COO - Responsible for transparent implementation of overall business strategy and operations of Personal Programmer Skopje in direct coordination with Personal Programmer B.V. Special field of interest: recruitment, managing human resources and career development of software engineers in IT organizations.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back To Top