skip to Main Content

Отворивме нови канцеларии во Скопје

Софтверската компанија Personal Programmer отвори нови канцелариски простории во Скопје. Компанијата, специјализирана за обезбедување персонализирани услуги за развој на софтвер за клиентите ширум светот, рапидно се шири во последниве години и се очекува новата локација да биде во чекор со…

Read more
Back To Top