Scroll Top
Crvena Voda 6, 1000 Skopje
Hacking for fun

PersonalProgrammer (https://personalprogrammer.mk/) ви нуди одлична можност за дружење, средба и соработка со најдобрите хакери од целиот свет! Бидете дел од холандскиот семинар за програмери, каде што ќе имате единствена можност во живо, на сцена да хакирате web site. За најдобрите следува вработување во Холандија!

Повеќе информации за настанот на palchevskam@gmail.com
Бидете помеѓу најдобрите 🙂

Leave a comment