skip to Main Content
гиманзија корчагин скопје донација

Донација и соработка со СУГС Гимназија Корчагин

Холандската компанија Персонал Программер е активно вклучена во поддршката на проекти и иницијативи кои придонесуваат кон развојот на образование, култура и хуманитарната дејност во Република Македонија. Целите и начелата за донации и спонзорирање се интегрирани во деловната политика и стратегија на компанијата, па така како компанија со 12- годишна традиција…

Read more
iso27001-pp-featured-image

Personal Programmer is ISO 27001 certified

IT Outsourcing is all about trust. This applies to everyone involved: from supplier to client, to the programmers and all persons in between. We have been focused on trustful cooperation since the start of our organization through our complete transparency. There are no intermediaries that hinder direct contact with people,…

Read more
Covid19-stopthespread

We can all Make a Change in Time of Pandemic

Humanity is facing the COVID-19 pandemic. The virus changed the world as we know it and opened a whole new window of challenges and seeking opportunities for normal functioning when most of the countries are closed, most of the people isolated, quarantined and if possible working from home. It is…

Read more

Како продуктивно да го искористиме дополнителното слободно работно време?


Веќе изминаа триесеттина дена како се префрливме на работа од дома. Обемот на работа кај некои остана генерално ист, без многу промени, меѓутоа кај доста колеги значително се намали.
 Да останеме мотивирани и да го извлечеме позитивното од намалениот обем на работа и работа од дома, секако свесни дека многу…

Read more
moto-cover

Работа од дома во услови на пандемија

Во услови на пандемија од светски размери која продуцира општа хистерија, страв за своето, здравјето на блиските како и доза неизвесност за иднината, голем предизвик е да се одржи концентрација и продуктивност при работа, особено кога истата се извршува во домашен амбиент. Иако Персонал Программер од самиот почеток ја поддржува…

Read more
Logo Short

Hacking for fun

PersonalProgrammer (http://personalprogrammer.mk/) ви нуди одлична можност за дружење, средба и соработка со најдобрите хакери од целиот свет! Бидете дел од холандскиот семинар за програмери, каде што ќе имате единствена можност во живо, на сцена да хакирате web site. За најдобрите следува вработување во Холандија! Повеќе информации за настанот на palchevskam@gmail.com…

Read more
Back To Top